Πληροφορίες για το Villa Costa

Μήπως είναι καιρός να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα κι έχετε ανάγκη να απολαύσετε μοναδικές διακοπές;

Λοιπόν, στο Βαθύ, το πιο γραφικό και ήσυχο σημείο της Σίφνου, και σε μια έκταση πάνω από 4 στρέμματα με ελαιόδεντρα, είναι κτισμένο το VILLA COSTA Studios και είναι σε θέση να σας προσφέρει χαλαρωτικές διακοπές.

Τα πέντε στούντιο και το διαμέρισμα περιβάλλονται από βεράντες και κήπο με λουλούδια. Απέχουν μόλις 350 μέτρα ή πέντε λεπτά περπάτημα από τον ήρεμο κόλπο του Βαθιού με τις ταβέρνες και τα μαγαζάκια του.

Το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την αρμονική κυκλαδική αρχιτεκτονική σε διάφορα επίπεδα και είναι στολισμένο με ανθισμένες βεράντες. Έχει κήπο με ελαιώνα, εσπεριδοειδή, λουλούδια. Οι βεράντες μας διαθέτουν απέραντη και μοναδική θέα προς το Αιγαίο, την Κίμωλο και τη Μήλο.

Είμαστε σε κυριολεκτικά μοναδική τοποθεσία με την ατελείωτη θέα στον κόλπο του Βαθιού και στα βουνά που το περιβάλλουν και σ’ ένα γαλήνιο περιβάλλοντα χώρο που το καθιστά ιδανικό τόπο για διακοπές!

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας:

Φιλόξενο Περιβάλλον και Φιλική Διάθεση.
Άμεση Εξυπηρέτηση όποτε ζητηθεί.
Γαλήνιο και Ξεκούραστο Περιβάλλον Διαμονής.
Προσιτές Τιμές.
Κυριολεκτικά Μοναδική Θέα στο Βαθύ.
Πληροφορίες για το Βαθύ και για τα αξιοθέατα του νησιού.
Μικρές εκπλήξεις κατά την διαμονή σας.

Η ιδιοκτήτρια σάς δίνει ό,τι πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας.

Η μοναδική θέα μας αγναντεύονταν το Αιγαίο Πέλαγος, τον κόλπο και το ηλιοβασίλεμα θα γίνουν για σας μια μοναδική εμπειρία!

PHOTO GALLERY
banner